هفته جهانی آگاهی از نمک(مصرفی)- ۲۳تا ۲۹ اسفند۱۴۰۰ -- ۱۴-۲۰ March 2022
همهی ما در ارتباط با ضررهای ناشی از مصرف نمک زیاد آگاهیهای لازم و کافی را داریم اما چند نفر از ما به این موضوع توجه میکنیم که ما روزانه میزان زیادی نمک به طرق مختلف مصرف میکنیم و نمک مصرفی تنها میزان نمک اضافه شده به غذا در حین پخت توسط خودمان نیست.
مصرف میزان مناسب آن برای بدن ضروری و میزان بیشاز نیاز آن برایمان مرگ آفرین است چرا که پرفشاری خون، نارسایی کلیه، سکته قلبی و مغزی و … را رقم میزند.
هفته جهانی نمک نقطه روشنی جهت اگاهی بخشی به افراد جامعه است تا بتوانیم با راه حل های ساده اما موثر میزان نمک به کار رفته در صنایع و خانه ها را کاهش دهیم.
روابط عمومی پژوهشکده قلب و عروق اصفهان