دهه فجر مبارک

سلام بر تو ای مطلع فجر! ای سپیده سحر، ای انفجار نور، خوش‏ آمدی

نام پژوهشگر پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در میان ۱۰۰ مقاله علمی برتر آلتمتریک ۲۰۱۷

طی اعلام مرکز اطلاعات علمی ایران، مقالات پژوهشکده قلب و عروق اصفهان جزو ۱۰۰ مقاله علمی برتر رتبه بندی آلتمتریک در سال ۲۰۱۷ قرار گرفت.

بازدید وزیر بهداشت کشور پاکستان و هیئت همراه از پژوهشکده

وزیر بهداشت پاکستان به همراه تنی چند از مسئولین عالی رتبه بهداشتی این کشور در معیت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین دانشگاه، از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید نمودند.

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و هیئت همراه از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

جلسه شورای مدیریتی خودمراقبتی فشار خون در پژوهشکده قلب و عروق برگزار شد

با توجه به اهمیت بیماری افزایش فشار خون و شیوع روزافزون این بیماری در جامعه و در راستای کمک به کاهش شیوع بیماری و به ویژه ارتقاء آگاهی و عملکرد بیماران در زمینه خودمراقبتی فشار خون، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبادرت به تشکیل یک شورای مدیریتی به منظور سیاستگزاری و پیگیری انجام مداخلات لازم در این زمینه نموده است.

اشتراک در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان RSS