جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی PhD by Research پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز دهم خرداد ماه در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مهشید گیوی تز خود با عنوان طراحی، راه اندازی و اجرای نظام ملی ثبت بیماری های قلبی عروقی را ارائه و دفاع نمود. این پایان نامه به راهنمایی جناب آقای دکتر گرک یراقی، سرکار خانم دکتر صراف زادگان و جناب آقای دکتر یادگارفر اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اجرا درآمده است.

تغذيه در ماه مبارك رمضان

فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، ماه خدا، ماه روزه دارى و پرهيزكارى و عبادت، و ماه ميهمانى خداوند بر شما مبارك باد.

موفقیتی دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق

مجله آریا آترواسکلروز پژوهشکده قلب و عروق در سایت DOAJ ایندکس شد.

اجرای برنامه ثبت دوقلوئی در پژوهشکده

با توجه به اهمیت برنامه های ثبت در گروههای مختلف به ویژه ثبت دوقلوها و توجه روزافزون محافل علمی به این گونه برنامه ها، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با همکاری انجمن دوقلوهای ایران شاخه اصفهان، برنامه ثبت دوقلوئی را در استان اصفهان آغاز نمود.

برگزاری همایش روش شناسی مطالعات دوقلوئی در پژوهشکده

همایش روش شناسی مطالعات دوقلوئی با همکاری پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

اشتراک در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان RSS