برگزاری همایش مدیران و مسئولین استان به مناسبت روز جهانی قلب

همزمان با روز جهانی قلب (۲۹ سپتامبر مصادف با هفتم مهرماه)، همایش مدیران و مسئولین استان با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین دانشگاه و مسئولین و نمایندگان سازمانهای مختلف در تالار دکتر حکمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی PhD by research پژوهشکده برگزار شد

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز سوم تیر ماه ۱۳۹۷ در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مریم اقبالی پایان نامه خود را با عنوان "بررسی روند عوامل موثر بر شیوع، آگاهی، کنترل و درمان پرفشاری خون در میان بالغین شهر اصفهان (در طی ۱۵ سال) و ارزیابی تاثیر مدل توسعه یافته مراقبت مزمن بر کنترل و درمان بیماری و خودمراقبتی" ارائه و دفاع نمودند. استاد راهنمای این پایان نامه آقای دکتر علیرضا خسروی و اساتید مشاور آن خانم دکتر صراف زادگان و آقای دکترآوات فیضی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند.

جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی PhD by Research پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز دهم خرداد ماه در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مهشید گیوی تز خود با عنوان طراحی، راه اندازی و اجرای نظام ملی ثبت بیماری های قلبی عروقی را ارائه و دفاع نمود. این پایان نامه به راهنمایی جناب آقای دکتر گرک یراقی، سرکار خانم دکتر صراف زادگان و جناب آقای دکتر یادگارفر اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اجرا درآمده است.

موفقیتی دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق

مجله آریا آترواسکلروز پژوهشکده قلب و عروق در سایت DOAJ ایندکس شد.

اجرای برنامه ثبت دوقلوئی در پژوهشکده

با توجه به اهمیت برنامه های ثبت در گروههای مختلف به ویژه ثبت دوقلوها و توجه روزافزون محافل علمی به این گونه برنامه ها، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با همکاری انجمن دوقلوهای ایران شاخه اصفهان، برنامه ثبت دوقلوئی را در استان اصفهان آغاز نمود.

اشتراک در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان RSS