اخبار و تازه ها

جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی PhD by research پژوهشکده برگزار شد

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز سوم تیر ماه ۱۳۹۷ در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مریم اقبالی پایان نامه خود را با عنوان "بررسی روند عوامل موثر بر شیوع، آگاهی، کنترل و درمان پرفشاری خون در میان بالغین شهر اصفهان (در طی ۱۵ سال) و ارزیابی تاثیر مدل توسعه یافته مراقبت مزمن بر کنترل و درمان بیماری و خودمراقبتی" ارائه و دفاع نمودند. استاد راهنمای این پایان نامه آقای دکتر علیرضا خسروی و اساتید مشاور آن خانم دکتر صراف زادگان و آقای دکترآوات فیضی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشند.

جلسه دفاع پایان نامه دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی پژوهشکده

جلسه دفاع پایان نامه یکی دیگر از دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی PhD by Research پژوهشکده قلب و عروق اصفهان روز دهم خرداد ماه در محل پژوهشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم مهشید گیوی تز خود با عنوان طراحی، راه اندازی و اجرای نظام ملی ثبت بیماری های قلبی عروقی را ارائه و دفاع نمود. این پایان نامه به راهنمایی جناب آقای دکتر گرک یراقی، سرکار خانم دکتر صراف زادگان و جناب آقای دکتر یادگارفر اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اجرا درآمده است.

موفقیتی دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق

مجله آریا آترواسکلروز پژوهشکده قلب و عروق در سایت DOAJ ایندکس شد.

اجرای برنامه ثبت دوقلوئی در پژوهشکده

با توجه به اهمیت برنامه های ثبت در گروههای مختلف به ویژه ثبت دوقلوها و توجه روزافزون محافل علمی به این گونه برنامه ها، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با همکاری انجمن دوقلوهای ایران شاخه اصفهان، برنامه ثبت دوقلوئی را در استان اصفهان آغاز نمود.

برگزاری همایش روش شناسی مطالعات دوقلوئی در پژوهشکده

همایش روش شناسی مطالعات دوقلوئی با همکاری پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

برگزاری هفته جهانی اطلاع رسانی مصرف نمک

با عنایت به شیوع بیماری افزایش فشار خون در سطح جهانی و نقش مهم مصرف نمک زیاد به عنوان مهمترین عامل ایجاد و تشدید این بیماری، همه ساله هفته ای به عنوان هفته جهانی اطلاع رسانی مصرف نمک به منظور آگاه نمودن مردم نسبت به مضرات مصرف زیاد نمک در سطح کشورهای مختلف جهان برگزار می گردد.

نام پژوهشگر پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در میان ۱۰۰ مقاله علمی برتر آلتمتریک ۲۰۱۷

طی اعلام مرکز اطلاعات علمی ایران، مقالات پژوهشکده قلب و عروق اصفهان جزو ۱۰۰ مقاله علمی برتر رتبه بندی آلتمتریک در سال ۲۰۱۷ قرار گرفت.

بازدید وزیر بهداشت کشور پاکستان و هیئت همراه از پژوهشکده

وزیر بهداشت پاکستان به همراه تنی چند از مسئولین عالی رتبه بهداشتی این کشور در معیت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین دانشگاه، از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید نمودند.

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و هیئت همراه از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

جلسه شورای مدیریتی خودمراقبتی فشار خون در پژوهشکده قلب و عروق برگزار شد

با توجه به اهمیت بیماری افزایش فشار خون و شیوع روزافزون این بیماری در جامعه و در راستای کمک به کاهش شیوع بیماری و به ویژه ارتقاء آگاهی و عملکرد بیماران در زمینه خودمراقبتی فشار خون، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبادرت به تشکیل یک شورای مدیریتی به منظور سیاستگزاری و پیگیری انجام مداخلات لازم در این زمینه نموده است.

اشتراک در اخبار و تازه ها