اخبار و تازه ها

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و هیئت همراه از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

جلسه شورای مدیریتی خودمراقبتی فشار خون در پژوهشکده قلب و عروق برگزار شد

با توجه به اهمیت بیماری افزایش فشار خون و شیوع روزافزون این بیماری در جامعه و در راستای کمک به کاهش شیوع بیماری و به ویژه ارتقاء آگاهی و عملکرد بیماران در زمینه خودمراقبتی فشار خون، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبادرت به تشکیل یک شورای مدیریتی به منظور سیاستگزاری و پیگیری انجام مداخلات لازم در این زمینه نموده است.

برگزاری مراسم روز جهانی قلب ۲۰۱۷

برگزاری مراسم روز جهانی قلب 2017
همزمان با روز جهانی قلب ۲۰۱۷، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با همکاری سازمانهای مختلف از جمله انجمن قلب ایران، انجمن دوستان قلب، شهرداری اصفهان، بیمارستانهای سطح شهر، مراکز بهداشتی درمانی و کارخانجات صنایع غذائی، مراسم روز جهانی قلب را در سطح شهر اصفهان به اجرا درآوردند.

برگزاری جلسه نحوه اخذ گرانت

جلسه "نحوه اخذ گرانت از موسسه های ملی و بین المللی" در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان برگزار شد.

برگزاری مجمع عمومی انجمن حمایت از پژوهش های سلامت قلب اسپادان

مجمع عمومی انجمن حمایت از پژوهش های سلامت قلب اسپادان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه ۹۶ در سالن فرهیختگان دانشکده پزشکی تشکیل شد.

روز جهانی پرفشاری خون ۲۰۱۷

روز جهانی پرفشاری خون 2017
به مناسبت روز جهانی پرفشاری خون در ۱۷ می ۲۰۱۷ در پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تاریخ ۲۷ فروردین ۹۶ لغایت ۱۸ اردیبهشت ۹۶، فشارخون ۱۰۰۱ نفر از افراد مراجعه کننده به درمانگاه این پژوهشکده به صورت رایگان اندازه گیری و در صورت بالا بودن فشار خون به تعداد ۲۴۰ نفر کتابچه آموزشی رایگان داده شد.

برگزاری جلسه هماهنگی استقرار سیستم Cardiac MRI در پژوهشکده

با توجه به تصمیم پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبنی بر استقرار سیستم Cardiac MRI ، روز دوشنبه دوم اسفند ماه جلسه ای با حضور رئیس، مدیر و اعضای هیئت علمی پژوهشکده، کارشناس متخصص ام آر آی قلبی بیمارستان شهید رجائی تهران، و نمایندگان شرکت مجری طرح در پژوهشکده برگزار شد.

انتخاب برنامه ثبت بیماریهای قلبی عروقی اصفهان به عنوان برنامه ثبت موفق کشور

برنامه ثبت بیماریهای قلبی عروقی اصفهان (برنامه PROVE) در اولین کنگره بین المللی ثبت بیماریها و پیامدهای سلامت که از ۲۶ تا ۲۸ بهمن ماه در مشهد برگزار گردید به عنوان برنامه ثبت موفق در جمهوری اسلامی ایران شناخته شده و لوح تقدیر و تندیس دریافت نمود.

افتخاری دیگر برای پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

براساس نتایج ارزشیابی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مراکز تحقیقاتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال ۹۴، مرکز تحقیقات قلب و عروق پژوهشکده قلب و عروق اصفهان موفق به کسب رتبه اول در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در گروه مراکز بالینی دارای ردیف مستقل بودجه شد.

برگزاری سومین جلسه شورای سیاستگزاری پژوهشکده

سومین جلسه شورای سیاستگزاری پژوهشکده قلب وعروق اصفهان در تاریخ ۱۶ بهمن ماه با حضور اعضای محترم این شورا در محل پژوهشکده برگزار شد.

اشتراک در اخبار و تازه ها