اخبار و تازه ها

دهه فجر مبارک

سلام بر تو ای مطلع فجر! ای سپیده سحر، ای انفجار نور، خوش‏ آمدی

نام پژوهشگر پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در میان ۱۰۰ مقاله علمی برتر آلتمتریک ۲۰۱۷

طی اعلام مرکز اطلاعات علمی ایران، مقالات پژوهشکده قلب و عروق اصفهان جزو ۱۰۰ مقاله علمی برتر رتبه بندی آلتمتریک در سال ۲۰۱۷ قرار گرفت.

بازدید وزیر بهداشت کشور پاکستان و هیئت همراه از پژوهشکده

وزیر بهداشت پاکستان به همراه تنی چند از مسئولین عالی رتبه بهداشتی این کشور در معیت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین دانشگاه، از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید نمودند.

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان

بازدید دکتر شاید عضو هیات علمی دانشگاه فرایبورگ آلمان و هیئت همراه از مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

جلسه شورای مدیریتی خودمراقبتی فشار خون در پژوهشکده قلب و عروق برگزار شد

با توجه به اهمیت بیماری افزایش فشار خون و شیوع روزافزون این بیماری در جامعه و در راستای کمک به کاهش شیوع بیماری و به ویژه ارتقاء آگاهی و عملکرد بیماران در زمینه خودمراقبتی فشار خون، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبادرت به تشکیل یک شورای مدیریتی به منظور سیاستگزاری و پیگیری انجام مداخلات لازم در این زمینه نموده است.

برگزاری مراسم روز جهانی قلب ۲۰۱۷

برگزاری مراسم روز جهانی قلب 2017
همزمان با روز جهانی قلب ۲۰۱۷، پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با همکاری سازمانهای مختلف از جمله انجمن قلب ایران، انجمن دوستان قلب، شهرداری اصفهان، بیمارستانهای سطح شهر، مراکز بهداشتی درمانی و کارخانجات صنایع غذائی، مراسم روز جهانی قلب را در سطح شهر اصفهان به اجرا درآوردند.

برگزاری جلسه نحوه اخذ گرانت

جلسه "نحوه اخذ گرانت از موسسه های ملی و بین المللی" در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان برگزار شد.

برگزاری مجمع عمومی انجمن حمایت از پژوهش های سلامت قلب اسپادان

مجمع عمومی انجمن حمایت از پژوهش های سلامت قلب اسپادان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه ۹۶ در سالن فرهیختگان دانشکده پزشکی تشکیل شد.

روز جهانی پرفشاری خون ۲۰۱۷

روز جهانی پرفشاری خون 2017
به مناسبت روز جهانی پرفشاری خون در ۱۷ می ۲۰۱۷ در پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تاریخ ۲۷ فروردین ۹۶ لغایت ۱۸ اردیبهشت ۹۶، فشارخون ۱۰۰۱ نفر از افراد مراجعه کننده به درمانگاه این پژوهشکده به صورت رایگان اندازه گیری و در صورت بالا بودن فشار خون به تعداد ۲۴۰ نفر کتابچه آموزشی رایگان داده شد.

برگزاری جلسه هماهنگی استقرار سیستم Cardiac MRI در پژوهشکده

با توجه به تصمیم پژوهشکده قلب و عروق اصفهان مبنی بر استقرار سیستم Cardiac MRI ، روز دوشنبه دوم اسفند ماه جلسه ای با حضور رئیس، مدیر و اعضای هیئت علمی پژوهشکده، کارشناس متخصص ام آر آی قلبی بیمارستان شهید رجائی تهران، و نمایندگان شرکت مجری طرح در پژوهشکده برگزار شد.

اشتراک در اخبار و تازه ها